Om oss

HHGS Nöjes AB (även Nöjesföreningen) består av studenter på Handelshögskolans olika program. Föreningen startades år 2011 och företaget grundades hösten 2016 av Amanda, Viktor och William. HHGS Nöjes AB är dotterbolaget till HHGS Holding AB som i sin tur ägs av Handelshögskolans studentkår i Göteborg.

Inom företaget delar samtliga medarbetare samma önskan - att berika Göteborgs studentliv och erbjuda storslagna minnen från studietiden som hänger kvar ut i arbetslivet. Med fokus på vänner, fest och dans bjuder Nöjes upp Handelshögskolans studenter till oförglömliga event under studietiden. Studentnyttan är ledordet under arbetsprocessen och central för såväl förening som företag.

Håll utkik efter nyheter på anslagstavlan, gilla vår facebooksida för att se våra event och passa på att kika in i vårt galleri för att få en glimt av vad som komma skall! Vi ses!